Neptunus bedankt donateurs met benefietconcert!

In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 december is onze vereniging getroffen door brand. Door deze brand is de volledige loods in vlammen opgegaan. In de afgelopen weken hebben veel particulieren, bedrijven en organisaties een donatie gedaan aan de roeivereniging. De roeivereniging wil alle donateurs bedanken voor hun bijdrage en zal dit doen middels een benefietconcert op zaterdag 23 februari vanaf 21:00 uur in Grad Café het Lokaal in Delfzijl. De band Groove Ally zal hier optreden.

Lees hoe u kunt helpen >

Nieuws

Neptunus bedankt donateurs

In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 december is onze vereniging getroffen door brand. Sinds de brand is er door ons actief gecollecteerd en hebben we veel donaties mogen ontvangen van particulieren, bedrijven en organisaties. Om hen te bedanken organiseert de...
Lees meer

Agenda

Aanvraag Jeugdsportfonds

Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiële middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan het Jeugdsportfonds helpen. Ook als uw kind al sport maar u als ouders moeite heeft om de contributie op te brengen. Op de website van deze organisatie, www.jeugdsportfonds.nl/groningen, is alle informatie te vinden hoe en door wie dit aangevraagd kan worden.

Roeivereniging Neptunus

Roeivereniging Neptunus Vlotterspad 20

Bezoekadres:
Vlotterspad 20
DELFZIJL

Postadres:
Farmsumerweg 100
9902 BW APPINGEDAM
E-mail: sec@kzrvneptunus.nl
Telefoon: 06-19680247
Roeitijden
Di. en do.: 09:30u. - 12:30u.
Do. avond: 19:00u. - 21:00u.
Za. en zo.: 10:00 uur - 12:00 uur