Help Neptunus uit de brand!

In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 december is onze vereniging getroffen door brand. Door deze brand is de volledige loods in vlammen opgegaan. In de loods lagen circa 35 boten, roeibenodigdheden en heel veel herinneringen. Als gevolg van de brand heeft de vereniging niets meer. Alles is weg. Om als vereniging door te kunnen gaan is geld nodig, meer dan alleen verzekeringsgeld. Dit geld is deels benodigd om een nieuwe vloot op te kunnen bouwen (een roeiboot kost circa 10.000 euro). Ook is budget nodig voor een tijdelijke accommodatie (1 tot 2 jaar) totdat een nieuwe roeiloods/accommodatie is gerealiseerd.

Lees hoe u kunt helpen >

Nieuws

Help Neptunus uit de brand!

In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 december is onze vereniging getroffen door brand. Door deze brand is de volledige loods in vlammen opgegaan. In de loods lagen circa 35 boten, roeibenodigdheden en heel veel herinneringen. Als gevolg van de brand heeft de...
Lees meer

Agenda

Aanvraag Jeugdsportfonds

Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiƫle middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan het Jeugdsportfonds helpen. Ook als uw kind al sport maar u als ouders moeite heeft om de contributie op te brengen. Op de website van deze organisatie, www.jeugdsportfonds.nl/groningen, is alle informatie te vinden hoe en door wie dit aangevraagd kan worden.

Roeivereniging Neptunus

Roeivereniging Neptunus
Vlotterspad 20

Bezoekadres:
Vlotterspad 20
DELFZIJL

Postadres:
Farmsumerweg 100
9902 BW APPINGEDAM
E-mail: sec@kzrvneptunus.nl
Telefoon: 06-19680247
Roeitijden
Di. en do.: 09:30u. - 12:30u.
Do. avond: 19:00u. - 21:00u.
Za. en zo.: 10:00 uur - 12:00 uur