Roeivereniging Neptunus neemt afscheid van voorzitter

April 24, 2023
Afscheid Nathalie Folkers

In de ALV van 15 april 2023 heeft voorzitter Nathalie Folkers afscheid genomen van het bestuur. Na zes intensieve jaren vond zij het tijd het stokje over te dragen. Penningmeester Hans Hoekman bedankte haar voor haar enorme inzet en betrokkenheid en haar grote betekenis voor de wederopstanding na de alles verwoestende brand in 2018.  Voor haar verdiensten heeft de ALV Nathalie Folkers benoemt tot erelid.

Na de woorden van Hans Hoekman, sprak Nathalie de leden voor een laatste keer toe. “Toen ik in 2017 voorzitter werd van Neptunus kon ik niet voorzien dat we tijdens de verwoestende brand ons clubgebouw en onze vloot volledig zouden kwijtraken. Ik vond dat dit niet het einde van onze prachtige roeivereniging mocht betekenen en ik heb mij vol ingezet voor het behouden van de roeisport in Delfzijl. Ik vind het waardevol dat ik kan terugkijken op een periode waarin Neptunus niet alleen sportieve successen behaalde, maar waar de sociale factor ook groot is. De wijze waarop de oudere jeugd en onze tienerleden met elkaar omgaan, samen veel plezier hebben en leuke dingen organiseren, maakt Neptunus een bijzondere vereniging.”

Na de formele handelingen van de vergadering, rondde de kersverse voorzitter Hans Vedder de ALV af. Voor zijn benoeming sprak Hans de ALV toe met de woorden “ik ben nu enkele jaren met veel plezier lid van deze fijne vereniging en heb het gevoel dat ik de vereniging wel redelijk ken, zowel wat betreft de leden, als de accommodatie, financiën en het materiaal. Ik heb zeker nog het nodige te leren als het aankomt op de (bestuurlijke) omgeving waarin Neptunus verkeert, maar daarin denk ik ook te kunnen vertrouwen op de overige leden van het bestuur. Ik herken me volledig in de woorden van mijn voorganger die zegt dat Neptunus een bijzondere vereniging is”.

KOM EENS LANGS IN ONS CLUBHUIS

Over de vereniging

Postadres:
Heerd 18
9932 CE DELFZIJL

Adres roeivereniging:
Vlotterspad 20
DELFZIJL

Roeitijden

Di. en do.: 09:30u. - 12:30u.
Do. avond: 19:00u. - 21:00u.
Za. en zo.: 10:00 uur - 12:00 uur

(c) Roeivereniging Neptunus - Realisatie: Lex Emmens