Neptunus houdt Open Dag op 15 april

March 31, 2023
accommodatie neptunus

Altijd al eens willen roeien? Of wil je ons prachtige clubgebouw zien?

Roeivereniging Neptunus nodigt alle inwoners van de gemeente Eemsdelta uit om kennis te maken met de roeisport op zaterdag 15 april 2023. Combineer sport en bewegen met natuurbeleving op het water bij een gezellige vereniging. Iedereen is welkom vanaf 10.00 uur tot 13:00 uur aan het Vlotterspad 20 in Delfzijl.

Leden van Neptunus brengen de bezoekers graag de eerste oefeningen met het roeien bij. Dat kan in een boot of eerst met de ergometer. Roeien is leuk en voor iedereen te leren van 8 tot 88 jaar of ouder. Met deze sport gebruik je 90% van alle spiergroepen en is het daarom een zeer effectieve vorm van lichaamsbeweging. Bovendien zie je jouw vertrouwde omgeving eens vanaf het water, midden in de natuur. Roeien kan individueel en in teamverband. Ben je eenmaal lid? Dan kun je roeien in je eigen tempo en op elk gewenst moment.

Bezoekers geven we graag als tip mee om gepaste kleding aan te doen: een strakke broek en shirt en bij voorkeur smalle schoenen.

De koffie, thee en fris staan voor je klaar. Tot 15 april!

KOM EENS LANGS IN ONS CLUBHUIS

Over de vereniging

Postadres:
Heerd 18
9932 CE DELFZIJL

Adres roeivereniging:
Vlotterspad 20
DELFZIJL

Roeitijden

Di. en do.: 09:30u. - 12:30u.
Do. avond: 19:00u. - 21:00u.
Za. en zo.: 10:00 uur - 12:00 uur

(c) Roeivereniging Neptunus - Realisatie: Lex Emmens