VerenigingsnieuwsRoeivereniging ontvangt cheque van Specsavers Delfzijl

February 29, 2020
thumbnail_IMG_0177

Afgelopen week heeft de roeivereniging een cheque ter waarde van €677,25 ontvangen van de Stichting Specsavers Steunt. De cheque werd overhandigd door medewerkers van Specsavers Delfzijl aan voorzitter Nathalie Folkers en bestuurslid Wibo Roolvink.

Voor het tiende jaar op rij hebben klanten van Specsavers met hun aankoop weer een financiële bijdrage kunnen leveren aan goede doelen via Stichting Specsavers Steunt. Voor Specsavers Delfzijl was dit in 2019 de roeivereniging Neptunus. Dit doel was gekozen naar aanleiding van de brand eind 2018, waarbij het clubhuis verloren is gegaan.

Jos Kalk, retailpartner van Specsavers Delfzijl: “Door voor elk verkocht montuur en hoortoestel een vast bedrag opzij te leggen, sparen wij elk jaar een mooi bedrag voor een goed doel bij ons in de buurt. Wij vinden het ontzettend fijn om hen deze schenking te kunnen doen namens de winkel en natuurlijk onze klanten. We weten namelijk hoe lastig het is voor lokale initiatieven om aan voldoende financiering te komen. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij.”

Over Stichting Specsavers Steunt
De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zet de winkelketen graag om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Sinds de oprichting van de stichting is er al ruim 2,5 miljoen euro aan zo’n 1.500 doelen gedoneerd. www.stichtingspecsaverssteunt.nl

KOM EENS LANGS IN ONS CLUBHUIS

Over de vereniging

Postadres:
Farmsumerweg 100
9902 BW APPINGEDAM

Adres roeivereniging:
Vlotterspad 20
DELFZIJL

Roeitijden

Di. en do.: 09:30u. - 12:30u.
Do. avond: 19:00u. - 21:00u.
Za. en zo.: 10:00 uur - 12:00 uur

(c) Roeivereniging Neptunus - Realisatie: Lex Emmens