Inschrijving Internationale Pinksterroeiwedstrijden

April 19, 2022

Na een paar jaar afwezigheid door brand en door corona, start binnenkort de inschrijving voor de Internationale Pinksterroeiwedstrijden 2022! Anders dan andere jaren zal de inschrijving voor nationale ploegen dit jaar plaatsvinden via FOYS. Internationale ploegen kunnen zich via het contactformulier melden bij de wedstrijdleiding. Inschrijven is nu mogelijk via de inschrijfpagina op deze website.

De wedstrijdleiding heeft tevens besloten dat het vanaf dit jaar niet langer mogelijk is om inschrijfgelden contant te voldoen. Deze dienen vooraf te worden voldaan en anders worden deze achteraf gefactureerd.

Update 15-05: De inschrijvingen zijn nu geopend. Het artikel is daarop aangepast.

KOM EENS LANGS IN ONS CLUBHUIS

Over de vereniging

Postadres:
Heerd 18
9932 CE DELFZIJL

Adres roeivereniging:
Vlotterspad 20
DELFZIJL

Roeitijden

Di. en do.: 09:30u. - 12:30u.
Do. avond: 19:00u. - 21:00u.
Za. en zo.: 10:00 uur - 12:00 uur

(c) Roeivereniging Neptunus - Realisatie: Lex Emmens