Pinksterroeiwedstrijden afgelast

April 2, 2020
Impressum_IPR_7

Als gevolg van de door de overheid aangescherpte maatregelen vanwege het coronavirus op 23 maart jongstleden, heeft het bestuur helaas moeten besluiten tot afgelasting van de Internationale Pinksterroeiwedstrijden. Aangezien wij vorig jaar eveneens tot afgelasting moesten overgaan (toen vanwege de harde wind) is de teleurstelling extra groot nu voor het tweede jaar op rij de wedstrijden niet door gaan, echter staat de veiligheid en gezondheid voorop. Wij hopen u te mogen begroeten op de Internationale Pinksterroeiwedstrijden in 2021. Deze worden dan geroeid op 22 mei.

De roeivereniging wenst iedereen heel veel succes en sterkte in deze tijd. Wij willen iedereen adviseren de adviezen van het RIVM op te volgen. Blijf veilig, blijf thuis, houd afstand, maar bovenal: blijf gezond!

Voor verder vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformuler.

 


 

Auf grund des Coronavirus und den Maßnahmen der Regierung am 23. März 2020 hat die Verein beschlossen der Internationalen Pfingstruderregatta 2020 ab zu zagen. Es tut uns richtig weh das fur das zweites Jahr im folge (im 2019 war der Wind grund der Absage) die Runderregatta nicht stattfinden kann. Wir hoffen euch am 22. Mai 2021 wieder zu sehen. Und zwar gesund, gut vorbereitet und dann hoffentlich ohne Sorgen und Zweifel. Wir freuen uns drauf! Bleibt gesund!

 


 

Following measures taken by the Dutch government on 23rd March with respect to the coronavirus, we have decided to cancel the International Rowing regatta that was planned for the 30th May 2020. As this is the 2nd cancellation in a row (in 2019 the regatta was canceled due to the weather conditions), we are deeply saddened. Health and safety are however our current priority and no risks can be taken. We hope to see you again on the 22nd May 2021.

KOM EENS LANGS IN ONS CLUBHUIS

Over de vereniging

Postadres:
Heerd 18
9932 CE DELFZIJL

Adres roeivereniging:
Vlotterspad 20
DELFZIJL

Roeitijden

Di. en do.: 09:30u. - 12:30u.
Do. avond: 19:00u. - 21:00u.
Za. en zo.: 10:00 uur - 12:00 uur

(c) Roeivereniging Neptunus - Realisatie: Lex Emmens