Afgelasting van de Pinksterroeiwedstrijden 2021

April 26, 2021
Impressum_IPR_7

Voor het tweede jaar op rij gaan de Internationale Pinksterroeiwedstrijden op het Damsterdiep niet door. Dit besluit is heeft de vereniging genomen na overleg met alle betrokken partijen. De primaire reden voor afgelasting is de nog altijd heersende Coronapandemie. Deze maakt dat het op dit moment niet verantwoord is om de wedstrijden dit jaar op normale wijze door te laten gaan. Daarnaast speelt ook de nieuwbouw een rol in het besluit. Op basis van de huidige planning zal de afronding van de werkzaamheden, de verhuizing naar het nieuwe clubgebouw in dezelfde periode plaatsvinden.

Het bestuur hoopt iedereen in 2022 weer te mogen begroeten bij de 53e Internationale Pinksterroeiwedstrijden op het Damsterdiep, vanuit ons nieuwe clubgebouw in Delfzijl!

Het bestuur

 

Absage der Internationale Ruderregatta 2021
Für das 2. Jahr im folge müssen wir euch leider mitteilen dass die Internationalen Ruderregatta in Delfzijl am Samstag 22. Mai 2021 auf grund der Coronapandemie ausfallen muss. Wir bitten Euch um Verständnis!

Das Regattateam

KOM EENS LANGS IN ONS CLUBHUIS

Over de vereniging

Postadres:
Heerd 18
9932 CE DELFZIJL

Adres roeivereniging:
Vlotterspad 20
DELFZIJL

Roeitijden

Di. en do.: 09:30u. - 12:30u.
Do. avond: 19:00u. - 21:00u.
Za. en zo.: 10:00 uur - 12:00 uur

(c) Roeivereniging Neptunus - Realisatie: Lex Emmens