VerenigingsnieuwsHerbouw clubhuis begonnen

January 7, 2021
afgraven

Na maanden van voorbereiding is vandaag de bouw van het nieuwe clubhuis begonnen. Gebroeders Borg is in opdracht van de aannemer begonnen met het uitgraven van de grond, waar straks de fundering zal komen. De start van de herbouw is een belangrijk moment. Eind 2018 brandde de oude accomodatie af en zit in sinds medio 2019 staat er een tijdelijke accomodatie bestaande uit een serie zeecontainers. Sinds de brand is er door de leden ontzettend hard gewerkt om herbouw mogelijk te maken. De herbouw is mede mogelijk door de vele giften die binnen zijn gekomen.

De volledige herbouw van het clubhuis is te volgen op deze speciaal ingerichte pagina.

 

KOM EENS LANGS IN ONS CLUBHUIS

Over de vereniging

Postadres:
Farmsumerweg 100
9902 BW APPINGEDAM

Adres roeivereniging:
Vlotterspad 20
DELFZIJL

Roeitijden

Di. en do.: 09:30u. - 12:30u.
Do. avond: 19:00u. - 21:00u.
Za. en zo.: 10:00 uur - 12:00 uur

(c) Roeivereniging Neptunus - Realisatie: Lex Emmens